top of page
  • Raekallio Corp.

Kiitospuhe

Pidin lyhyen kiitospuheen Suomi-palkintoon liittyen. En ollut valmistellut puheenvuoroa ja tilanne tietenkin jännitti, mutta muistaakseni sanoin aika tarkkaan näin...

-


On suuri kunnia vastaanottaa tämä palkinto Raekallio Corp. -tanssiryhmän puolesta. Haluan kiittää sydämestäni kaikkia niitä taiteilijoita sekä muita työntekijöitämme, joka ovat aluksi äärimmäisen niukoilla resursseilla ja nykyään enää niukoilla resursseilla tehneet kanssamme teoksia kuluneiden vuosien aikana. Kiitos!


Ja lämpimät onnittelut kanssa palkituille! On upeaa nähdä jälleen kerran, kuinka korkeatasoista ja moniäänistä maamme kulttuurielämä on. Muiden palkittujen puheenvuorot olivat tärkeitä, koskettavia ja ajatuksia herättäviä. Niiden jälkeen haluan sanoa oikeastaan vain yhden ajatuksen:


Kulttuuri ja sivistys, tiede ja taide ovat ihmiskunnan jättiläisiä. On meidän tehtävämme tässä yhteiskunnassa varmistaa, että yhä useammalla - huolimatta taustasta tai tulotasosta - on mahdollisuus kiivetä noiden jättiläisten harteille ja tavoitella korkeuksia. Kiitos.



bottom of page